Print na majice odličan je način da jednostavne odjevne predmete ukrasite po vlastitoj želji i time od njih napravite zgodne poklone ili zanimljiv dodatak u vlastitom ormaru. Mnogi servisi danas nude ovu uslugu pa vam personalizirane majice nikada nisu bile bliže. Ako sami nemate ideja za nešto unikatno, uvijek možete odabrati nešto iz velikog asortimana već gotovih proizvoda koji sam čekaju na vas.

Majice s printom posvuda

Print na majice odlična je ideja kada se radi o šaljivim poklonima, a tijekom vremena to je postalo i važan dio tradicije kod završnih razreda, koji na majice printaju šaljive slogane. Majice s printom također su odlična ideja za proslave poput rođendana ili momačkih ili djevojačkih večeri, kada su one simpatičan znak da se radi o nečijoj posebnoj proslavi, a kasnije mogu ostati kao simpatična uspomena.

Bavite li se slikanjem, fotografiranjem ili crtanjem, print na majice također je odličan način da svoja djela uobličite u proizvod za prodaju ili simpatičan i veoma intiman dar. A može biti i odličan način da promovirate svoju tvrtku ili proizvod, u obliku funkcionalnog dara za promociju.

Kupnja putem Interneta

Već brza pretraga Internetom pokazuje kako servisa koji nude ovo uslugu ima pregršt. A ako niste poklonik kupovine na Internetu, imajte na umu kako većina foto studija danas nudi širok spektar mogućnosti printa na razne predmete.

Iako svi servisi obećaju kvalitetu i dugotrajnost, veoma je bitno obratiti pozornost na to o kakvom se printu radi – plastičan print koji pomalo podsjeća na naljepnicu tijekom vremena će ispucati i početi se odvajati ili sasipati, a bolja alternativa je print koji boji sama vlakna tkanine. Ipak, takav način nekad može predstavljati ograničenje što se tiče boje majice i tiska, na što je također bitno obratiti pozornost.

Dizajnirajte sami svoje majice

Print na majice često je dodatan izvor zarade umjetnika poput crtača stripova ili ilustratora, koji svoje radove putem određenih servisa oslikavaju na odjeću, koju onda prodaju po konvencijama ili na Internetu. Ovakva usluga odličan je način za promoviranje različitih stvari, poput radova tih umjetnika, a ako ste u procesu nabave poklona za promociju sigurno znate važnost promocije. Stoga je print na majice odličan način da o relativno malom trošku napravite lijep i funkcionalan poklon za promociju.