Naljepnice za zidove pogotovo su popularne u dječjim sobama, pa je moguće pronaći široku ponudu veselih i razigranih motiva.

Sve to je odlična alternativa crtanju po zidovima. Prije svega, naljepnice za zidove mogu biti i foto-realistične, što je teško postići na bilo koji drugi način. One su također jeftinija opcija tražite li motive s puno boja koji su pogotovo česti kada se radi o djeci. Na kraju, one ne moraju biti samo obični ukrasi. Osim 3D modela i uzoraka sa šljokicama, postoje i posebni modeli koji se također mogu koristiti i kao tabla piši briši.

Ukrasite sve prostorije u domu

Naljepnice za zidove mogu se postaviti u sve prostorije u vašem domu, od dnevnog boravka do spavaće sobe. Iako se najčešće postavljaju na klasično bojene zidove, također postoje i posebne vrste koje se mogu postaviti na razne druge zidne obloge, kao što su:

  •  staklo
  •  keramičke pločice
  •  plastika

Važno je napomenuti da kod njihove kupnje morate provjeriti o kojoj se vrsti radi, kako ne biste pogriješili pri postavljanju.

Tabla piši briši

Jedan od najboljih načina da uredite vaše zidove jest da im date novu funkciju, a to lako možete učiniti uz pomoć tabla piši briši. Osim što možete birati mnoge razne oblike, table piši briši odlične su i jer osim što mogu biti zasebna dekoracija, mogu se koristiti i za pisanje, kredom ili markerom za ploče (ovisno o tipu ploče piši briši koju imate). 

Tako primjerice u kuhinji možete stvoriti zanimljiv ukras koji možete koristiti i kao prostor za zapisivanje slasnih recepata ili popisa za kupovinu, dok u dječjoj sobi tabla piši briši vašem malom umjetniku može omogućiti dodatan prostor za umjetničke pothvate. Sve u svemu, možete je koristiti za jako puno namjena i zasigurno će se odlično uklopiti u vaš dom.