Bavite li se organskim uzgojem, onda sigurnbio znate kako je pronalazak kvalitetnih organskih nutrijenata i gnojiva poprilično težak posao. Ipak, svojim biljkama kvalitetan i zdrav rast možete osigurati uz Biobizz proizvode

Razmišljate zeleno i uzgojite lijepe, zdrave i kvalitetne biljke koje će uroditi sočnim, slasnim i velikim urodom korištenjem provjerenih Biobizz proizvoda kojima su svoje povjerenje dali mnogi uzgajivači do sada. Pronađite ih u brojnim lokalnim trgovinama ili u web trgovini kao što je Growshop.

Razmišljajte zeleno i brinite o okolišu

Biobizz proizvodi su svjetlo dana ugledali 1992.g., kada je osnovana tvrtka. Od samih početaka, cilj tvrtke bio je stvoriti kvalitetne organske proizvode koji će pratiti rast vaše biljke od sijanja sjemena pa sve do berbe prvih prinosa, bez obzira uzgajate li tradicionalno na zemlji ili na primjer u growboxu. 

Širok asortiman 100% organskih proizvoda osmišljen je za velik broj raznih biljaka, a osim dodatne prihrane  u asortimanu možete pronaći i:

  •  zemlju za sadnju
  •  pojačivače supstrata
  •  razne druge dodatke za vrtlarstvo

Svi Biobizz proizvodi su ekološki prihvatljivi i organski, osmišljeni kako u njihovom stvaranju ne bi nastajali štetni učinci na okoliš. Veliki izbor potražite u web trgovini Growbox.

Visoka kvaliteta proizvoda za vrt

Svi Biobizz proizvodi prije puštanja u prodaju pomno su testirani i razvijeni kako bi pružili maksimalnu razinu kvalitete. Uz to, tijekom proizvodnje svi se proizvodi dodatno testiraju kako bi svaki od njih sadržavao točno određenu količinu organskih sastojaka. Ova tvrtka tako osigurava istu razinu kvalitete svih proizvoda, bez obzira kupujete li ih u Španjolskoj, Engleskoj ili Sjevernoj Americi. Iako je tvrtka osnovana u Nizozemskoj, Biobizz je danas svjetski priznata marka koja se može pronaći diljem svijeta.

Sve za početak rasta biljaka

Tražite li savršeno organsko gnojivo koje će pomoći vašoj biljci u početnim stadijima rasta, Biobizz Pre-Mix savršen je odabir za vas. Njeogvi sastoji strogo su čuvana tajna, no zna se kako je on napravljen od visokokvalitetnog gnojidbenog komposta. Prije svega je osmišljen kako bi pomogao biljkama u početku rasta te je primjeren za miješanje sa zemljom ili podlogama bez zemlje za uzgoj u growboxu ili pak klasičan uzgoj.

Isprobajte nove vrtlarske proizvode nešto novo

Podloge za rast u posljednjih su nekoliko godina polje na kojemu su sve češći noviteti. Osim klasičnih odabira poput zemlje, sve je češći uzgoj biljaka i u vodi, a Biobizz u svom asortimanu također nudi i jednu inovativnu podlogu – kokosova vlakna. Coco-Mix nudi najbolja, 100% organska kokosova vlakna, dobivena kao nusprodukt industrije kokosa. 

Kokosova vlakna odlična su podloga za rast, jer omogućuju jednostavan uzgoj u growboxu bez visokih troškova koje veliki sustavi zahtijevaju. Ovaj proizvod napravljen je od kokosove kore koja je djelomično razgrađena, nakon čega se omekšana vlakna peru, suše i usitnjavaju kako bi bili primjereni za korištenje.

Pametno upotrijebite tekuća gnojiva

Želite li u svojoj proizvodnji koristiti tekuća gnojiva, veoma je bitno da prije svega pripremite zemlju. Biobizz Light-Mix nudi savršen spoj sastojaka koji omogućuju dostizanje optimalne razine drenaže vode kroz cijelokupnu podlogu za rast, što je posebno bitno kod sustava s automatskim navodnjavanjem. 

Nakon što ste pripremili podlogu, za gnojenje možete koristiti mnoga Biobizz tekuća gnojiva, kao što su: 

  • Bio-Bloom – pomaže u cvjetanju
  • Bio-Grow – pospješuje rast biljaka
  • Top-Max – pomaže ojačati cvijet
  • Bio-Heaven- pomaže u različitim fazama kod uzgoja biljke.

Asortiman proizvoda za različit uzgoj biljaka

Ako svoje biljke ne uzgajate u zemlji, nego na primjer u hidroponici i u growboxu, u asortimanu Biobzza pronaći ćete mnoge opcije za sebe. Biobizz Root-Juice pomoći će ojačati korijen biljaka koje rastu u hidroponici, na tresetu ili u bazi od kokosovih vlakana. Acti-Vera jedan je od Biobizz proizvoda koji funkcionira u raznim medijima za rast te će vam pomoći uzgojiti zdravije i jače biljke. Pretjerate li s proizvodima, situaciju možete spasiti s Alg-A-Mic, koji će pomoći biljkama koje pate od prekomjernog hranjenja, nedostataka, bolesti ili kolebanja temperature. Ako niste sigurni što vam zapravo treba, možete odabrati i Starters-Pack, koji sadrži sve za uspješan početak.

Growshop ima sve što vam je potrebno

Tražite li bilo koji od gore navedenih proizvoda, imate mogućnost kupnje u lokalnim specijaliziranim trgovinama za vrtlarstvo, ali i web trgovinama kao što je primjerice Growshop. Upravo web trgovina Growshop je mnogima postala prvo i nezaobilazno mjesto kada traže sve što im je potrebno za uzgoj biljaka, od samih početaka pa do kasnijih faza.

Ako ne znate odakle početi, pogledajte što sve web trgovina Growbox ima u ponudi i pronaći ćete baš sve što vam je potrebno planirate li se baviti vrtlarstvom.