Svaka žena upoznata je s činjenicom da njena kupaona jako brzo može postati hrpa proizvoda za njegu i održavanje higijene. Za razlike od broja proizvoda za muškarce, broj proizvoda za žene drastično je velik i svake se godine povećava.

Nekad su potrebne ladice i ladice za ono što žene trebaju. Kreme puderi, bronzeri, rumenila, palete, ruževi, sjajila, maskare, olovke za oči, serumi, „čistilice“, micelarne, pribor za uređivanje obrvi, pribor za uklanjanje dlaka, otopine, kreme za sunčanje, ulja, higijenski proizvodi i ulošci… Toliko je proizvoda koje žena mora imati.

Urediti kupaonu kako bi bila funkcionalna nije toliki problem, ali nezgodno je kada sa sobom morate nositi ogroman broj proizvoda. Tu već nastaju problemi i pomoći će vam toaletne torbice.

toaletne torbice

Zašto toaletne torbice?

Osim što su vrlo praktične i potrebne, toaletne torbice znaju biti vrlo lijepe i izgledaju odlično. Danas ih možete kupiti gotovo gdje god poželite, a cijena im više nije specijalno visoka zato što proizvode na tisuće modela i varijanti.

Toaletne torbice odličan su izbor za žene koje imaju mnogo stvari i ne žele ih miješati s ostatkom torbe, a i vrlo su praktične za žene koje nose ogromne torbe i nikad ne mogu ništa u njima pronaći.

Ako ih imate kod sebe, osigurani ste da ćete uvijek moći, bez obzira na vrijeme i mjesto, naći u njoj ono što vam pod hitno zatreba.

Kako organizirati toaletne torbice?

Često je teško izdvojiti što je potrebno nositi sa sobom, a što ne. U takvim slučajevima, bitno je jako dobro poznavati svoje potrebe i znati što zaista koristimo na dnevnoj bazi. Ipak, postoje neke stvari koje sve žene koriste i trebaju.

Ako se šminkate, bilo bi dobro da držite kod sebe samo osnove: mineralni puder, maskaru, blotting listiće ako imate lice sklono masnijoj T-zoni, možda eventualno neki proizvod za usne.

Svakako sa sobom imajte higijenske uloške ili tampone, pincetu, maleni set za šivanje i nešto za namirisati se. Maramice za skidanje šminke i sredstvo za dezinfekciju također su poželjni.

Nemojte zaboraviti da toaletne torbice nisu mjesto samo za lijepe stvari, tamo možete nositi i tablete, rezervnu kutijicu i otopinu za leće, možda čak i rezervno superljepilo za ekstremne situacije.