Smatrate da su prostorije u vašem stanu postale previše monotone i želite učiniti nešto da ih ponovno učinite zanimljivima i ugodnima za boravak? Crtanje po zidovima zna biti izrazito skupo, a uz to za uklanjanje boje potrebno je ponovno farbanje zidova. Kako biste prostor učinili vizualno atraktivnim, najjeftinije i najjednostavnije rješenje su pozadine za zidove . Jednostavno odaberite one koje vam se sviđaju i zalijepite na zidove, te ste u nekoliko minuta vaš prostor učinili zanimljivim i inovativnim. Sve o tome kakve naljepnice za zidove razlikujemo, na što paziti prilikom kupnje i gdje ih kupiti saznajte u nastavku teksta.

Kakve naljepnice za zidove želite?

Prije kupnje važno je da znate što želite i što se uklapa u prostor. Osvrnite se oko sebe u prostoriji koju namjeravate uređivati, te zamislite što bi se odlično uklapalo u prostor. Osim toga, veoma je važno da znate koje dimenzije pozadina za zidove želite i kakav dizajn će pristajati u prostor. Postoje razni motivi i ovisno o prostoriji ovisi kakvu ćete zidnu naljepnicu odabrati. U prostoru sobe motivi stabala ili zvijezda mogu biti odličan izbor, dok u dječjoj sobi piši briši naljepnice za zid su zasigurno jedne od najboljih izbora. 

Vrste zidnih naljepnica

Pozadine za zidove razlikuju se prema dizajnu, a neke od najpopularnijih su one s motivima noćnog neba, stabala ili cvijeća i dječje naljepnice za zidove s motivima vila, superheroja ili životinja. Osim prema dizajnu, naljepnice za zidove se naravno razlikuju i prema veličini i kvaliteti izrade, a o tome ovisi i cijena. Pozadine za zidove ne morate koristiti isključivo kod kuće, već s njima možete ukrasiti i poslovni prostor. Motivacijski tekstovi u obliku zidne naljepnice su odličan dodatak za zid svakog ureda, jer će vam osim boljeg izgleda svako jutro dati i volju za radom.

Na što morate paziti prilikom kupnje pozadine za zidove?

Prilikom kupnje najvažnija stvar na koju morate paziti je veličina pozadine za zidove koju kupujete. Budući da je najjednostavnija kupnja putem interneta, mnogi zaborave pažnju obratiti na veličinu i u konačnici naruče premalu ili preveliku naljepnicu. Izmjerite zid na koji ćete ju zalijepiti i prema tome odaberite veličinu. Osim same veličine bitno je da obratite pažnju i na dizajn naljepnice i boje. Ako je zid bijel, tada će svaka naljepnica izgledati dobro, no u slučaju da vam je zid u boji tada morate uskladiti boje s naljepnicom. 

Kupnja pozadina za zidove

Najjednostavniji način kupnje i najveći izbor proizvoda dostupan je online. U raznim online trgovinama zasigurno ćete pronaći nešto za sebe i učiniti prostor znatno atraktivnijim. Osim samog asortimana i cijena naljepnica online je jeftinija, a sve što trebate učiniti je odabrati pozadine za zidove koje želite kupiti, naručiti ih i oni će doći na vašu kućnu adresu, bez potrebe za odlaskom u trgovinu!

Dječje naljepnice za zidove

Dječje naljepnice za zidove oduševit će vaše mališane i učiniti im sobu omiljenim mjestom za igru i provođenje vremena. Nevjerojatni motivi dječjih naljepnica zadovoljit će sve želje vaših mališana, a u ponudi se mogu pronaći razne princeze, motivi prirode ili životinja, pa čak i naljepnice koje će pojednostaviti učenje vašoj djeci. Upravo dječje naljepnice za zidove s obojenom kartom svijeta osim što izgledaju vizualno atraktivno, vašoj djeci mogu pomoći u učenju geografije.

Važno je potaknuti djecu na učenje već u najranijoj dobi, a razne dječje naljepnice sa slovima ili brojevima mogu učenje učiniti zabavom. Kako bi se mozak djeteta što bolje razvijao, važno je da već u mladosti upija nove informacije i uči kako ih obrađivati, a upravo dječje naljepnice za učenje mogu mu pomoći. Naljepnice za zidove jednostavne su za lijepljenje i lako se mogu skidati, što će omogućiti da vašoj djeci pružate novi dizajn sobe s vremena na vrijeme i ubijete monotonost jednobojnih zidova.

Najpopularnije dječje naljepnice za zidove koje možete pronaći su one s motivima vila i super heroja, životinjama i prirodom i naljepnice za učenje. Važno je obratiti pozornost i na spol djeteta, jer muškarci više vole automobile ili sport, dok će djevojčice osvojiti dječje naljepnice s motivima vila, cvijeća ili stabala. U slučaju da se u istoj sobi nalaze oba spola, tada se možete odlučiti za naljepnice sa zvijezdama ili životinjama koje će ih oboje oduševiti.