Sami možete složiti šator za uzgoj

Ako ste malo iskusniji i želite stvoriti growbox prema svojim zamislima, možete to učiniti i sami. Veoma je bitno da imate znanja i znate sve što bi kvalitetni šator za uzgoj trebao sadržavati. Na taj način možete stvoriti growbox prema vlastitim mjerama, koristiti opremu koju želite i izvući maksimum od uzgoja.

Kako odabrati i gdje kupiti growbox?

Kada birate growbox morate znati koja veličina vam treba. To je najvažnija stvar i ako uzmete premalu veličinu nećete moći uzgajati biljku koju ste željeli. Osim toga, bitan je i odabir lampe, te sustava za ventilaciju i filtraciju. Ako niste stručni i ne želite sami birati growbox na internetu se mogu pronaći gotovi jeftini growbox kompleti. Sve što morate učiniti je odabrati veličinu koja vam odgovara, te naručiti paket koji će u kratkom vremenu stići na vašu adresu.

https://www.youtube.com/watch?v=ZQrFLwtnMBo

Sjeme za uzgoj

Nakon što ste odabrali kvalitetno mjesto za uzgoj, potrebno vam je sjeme koje je izvor života svake biljke. Obavijeno je zaštitnom ljuskom i rezervnim tvarima, a osim ljuske sastoji se od embrija i endosperma. Postoje različite vrste, no u današnjem tekstu fokusirat ćemo se na sjeme kanabisa. Za njegov rast i kvalitetan razvoj biljke potrebno je odabrati feminizirano sjeme. Samo ženske biljke kanabisa cvjetaju i stvaraju plodove, a kod običnog sjemena vjerojatnost je oko 44% da će biljka biti muška. I muško i žensko sjeme je jednako. Razlika se ne može vidjeti sve do faze cvjetanja, a uzgajanje muške biljke može vas koštati puno izgubljenog vremena. Zbog toga birajte feminizirano sjeme koje je dostupno online u ratnim web trgovinama.

Biobizz za kvalitetan uzgoj biljaka. Poljoprivrednicima su danas na raspolaganju brojni dodaci i sredstva koja im mogu pomoći zaštititi usjeve od mogućih bolesti, ali i pomoći u bržem rastu. Čitajte više …